אוסף מתכוני פסטה ליום הפסטה הבין לאומי

25 באוקטובר 2021

היום, 25.10, זהו יום הפסטה הבינלאומי. אנחנו בבית אוכלים פסטה לפחות פעם בשבוע, ועם השנים של העבודה על הבלוג (שחגג 8 שנים שבוע שעבר!) התפרסמו פה עשרות מתכוני פסטה שאתם מאוד אהבתם, וגם כתבות ומדריכים עם המון טיפים להכנתה.

אז ריכזתי את כולם לכתבה אחת – ממתכונים איטלקיים קלאסיים דרך מאפים נהדרים וגם מנות בטוויסט ישראלי שעושות המון כבוד לאטריות וכווולם בבית הולכים לאהוב =] הוספתי גם מתכונים שעוזרים להשלים ארוחה איטלקית/ים תיכונית כיפית על הדרך.

טיפים להכנת פסטה מושלמת

הידעתם? לא חייבים להרתיח סיר עם מים! אפשר להתחיל בישול פסטה במים קרים

מתחילים בבישול הפסטה. אתם רואים נכון – המים קרים. צילום: נמרוד סונדרס

>> בואו לאינסטגרם שלי טעים שם מאוד

קלאסיקות איטלקיות

מנות פסטה כמו שמגישים באמת איפשהו באיטליה

פסטה שמנת פטריות כמו במסעדות

שמנת פטריות

פסטה ברוטב גבינה ופלפל שחור (קצ'ו אה פפה)

רוטב בולונז קלאסי

רוטב בולונז

פסטה ברוטב עגבניות קלאסי

פסטה ברוטב עגבניות

 

פסטות בטוויסט

מנות פסטה שכנראה לא תמצאו באיטליה והן מאוד טעימות בלי קשר

פסטה פסטו בחצי שעה על השעון

פסטה פסטו

פסטה ברוטב קישואים ואפונה

פסטה קישואים ואפונה

פסטה ברוטב רוזה בסיר אחד

פסטה ברוטב רוזה בסיר אחד צילום עז תלם

פסטה ברוטב ברוקולי עם שקדים קלויים

פסטה ברוטב ברוקולי

טעימה וקלילה. צילום: עז תלם

סלט פסטה עם המון ירקות

סלט פסטה

פסטה שמנת פטריות טבעוני

פסטה ברוטב קרם בטטה ופטריות

פסטה בטטה פטריות

פסטה כשרה לפסח

פסטה ברוטב בולונז טבעוני (על בסיס עדשים ופטריות)

בולונז טבעוני

פסטה ברוטב מרק כתום

פסטה ברוטב כתום

פסטה ברוטב כתום. צילום: עז תלם

פסטה מג'דרה עם עדשים ובצל מטוגן

פסטה מג'דרה

פסטה ברוטב בולונז טונה

בולונז טונה

פסטה ברוטב בולונז טונה. צילום: עז תלם

מאפי פסטה

מנות אפויות שתמיד עושות רושם

קנלוני ביתי מושלם במילוי תרד וריקוטה

מרק מינסטרונה איטלקי אמיתי

מרק מינסטרונה

מרק מינסטרונה ביתי. צילום: עז תלם

Print Friendly, PDF & Email
שתפו:

השאר תגובה

כתובת האימייל לא תפורסם. שדה חובה *

*

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
שינוי גודל גופנים
ניגודיות

הירשמו לעדכונים במייל











    Print Friendly, PDF & Email
    שתפו: