סדנאות בישול בזום עם עז תלם

8 בינואר 2021

חברות וחברים יקרים

שמח לעדכן שהתחלתי להעביר סדנאות בישול בזום! שעורי בישול בהם נכין יחד אוכל ביתי הכי טעים ומיוחד שיש, כל מפגש מוקדש למנה או נושא אחר.

מאוד נרגש מהאפשרות לבשל אתכם בלייב, להדריך אתכם שלב אחרי שלב עד לתוצאה הכי טובה שיש. לפני כמה שנים כשרק חשבתי על הרעיון הזה כולם אמרו לי שאני משוגע, ועכשיו, כולם מבינים שאין גבול לאפשרויות שאפשר ללמוד ולידע שאפשר להשיג במפגשים שמתקיימים דרך הזום – בנוחות של הבית שלכם.

סדנאות בישול בזום עם עז תלם

סדנאות בישול בזום עם עז תלם

איך זה עובד? 

  • נרשמים לסדנה דרך עמוד הרישום באפליקציית היי אקספרט (לפני הרישום צריך להירשם לאתר)
  • לאחר שנרשמים מקבלים למייל רשימת מצרכים שצריך לקנות לפי המנות שנכין בסדנה, קישורים למתכונים הרלוונטיים וכן רשימת הכנות קלה שצריך לבצע לפני שהסדנה תתחיל (שכולנו נעבוד באותו קצב).
  • חצי שעה לפני תחילת האירוע תקבלו למייל קישור לזום, אליו תוכלו להתחבר, ושם אחכה לכם כדי שנבשל יחד את המנות אליהן הסדנה מוקדשת.
  • במהלך הסדנאות אני עונה על כל השאלות שלכם (בצ'אט) ודרך המסכים אני רואה מה אתם עושים ויכול לסייע ולהכווין.
  • מחיר לסדנה: מחיר מוזל מיוחד של 50 ש"ח בלבד, מששך כל הסדנאות עד שעתיים.

האם אתה מעביר סדנאות לחברות/ארגונים/קבוצות פרטיות?

וודאי! צרו קשר במייל

oztelem.workshop@gmail.com
ואני או מישהו מהצוות נחזור אליכם עם פרטים נוספים

מענה לשאלות נוספות בהמשך הכתבה 😉

מה לומדים החודש? ינואר 2021

מרק פטריות

מרק פטריות ביתי ועשיר. צילום עז תלם

סדנת מרקים (חלבי/טבעוני)

מתי: יום חמישי 14.1, שעה 17:30

נלמד את תורת המרק איך אפשר להכין מרק שווה מכל ירק שיש בבית, ונכין יחד שלושה מרקים מנצחים: מרק עדשים משביע וממלא, מרק בטטה קרמי ומרק פטריות נוסטלגי. נכיר את סוגי המרקים השונים ואת העקרונות שגורמים להם להצליח.

משך הסדנה: עד שעתיים

מחיר: 50 ש"ח

לרישום: https://www.hey-expert.com/hubs/278

קובה אהובתי. צילום: אסף אמברם

סדנת קובות כמו של סבתא חנה

מתי: יום שישי 15.1 שעה 10:00

הצטרפו למאות שכבר לקחו חלק בסדנת הדגל שלי, בה נכין שלב אחרי שלב קובות במילוי בשר של סבתא חנה במעטפת סולת נוחה מאוד לעבודה, וגם שני סוגי רטבים: רוטב סלק קלאסי ורוטב חמוסטה מהמטבח הכורדי.

משך הסדנה: עד שעתיים

מחיר: 50 ש"ח

לרישום: https://www.hey-expert.com/hubs/278

תבשיל קארי צמחוני עם טופו וירקות ירוקים. צילום עז תלם

תבשיל קארי צמחוני עם טופו וירקות ירוקים. צילום עז תלם

סדנת תאילנדי בבית

מתי: יום חמישי 21.1 שעה 17:30

המטבח התאילנדי הוא אחד האהובים בארץ, ובסדנה הזו נלמד חלק מסודותיו =]

נכין פאד קפאו – מוקפץ בשר טחון תאילנדי עם בזיליקום, וקארי אדום ביתי עם קרם קוקוס והמון ירקות (לבחירתכם עם טופו, אורז או בשר)
בנוסף נתקתק גם אורז יסמין שיספוג את תבשיל הקארי.

משך הסדנה: עד שעתיים

מחיר: 50 ש"ח

לרישום: https://www.hey-expert.com/hubs/278 (לוחצים על כפתור Show more כדי להציג את הסדנה)

חמין

חמין מושלם שנכין בסדנה

סדנת חמין לשבת

מתי: יום שישי 22.1 שעה 10:00

נכין יחד מההתחלה ועד שלב ההכנה לתנור או הפלטה סיר חמין מושקע שתוכלו לפתוח בשבת בבוקר ולהתענג על הניחוחות והטעמים.

בסדנה נלמד את עקרונות הבישול הממושך והאיטי – איך נוצר טעם של חמין, אין אפשר לגוון ולהעשיר את המנה, באילו קטניות ודגנים מומלץ להשתמש, באילו סוגי בשר, איזה תוספות וירקות ניתן להוסיף פנימה ועוד. חוץ מהחמין נכין גם סלט טאבולה כרובית מרענן וכיפי.

משך הסדנה: עד שעתיים

מחיר: 50 ש"ח

לרישום: https://www.hey-expert.com/hubs/278 (לוחצים על כפתור Show more כדי להציג את הסדנה)

רוטב בולונז

מוכן! צילום: נטע ליבנה

סדנת בולונז מושלם (בשרי או טבעוני)

מתי: יום חמישי 28.1 שעה 17:30

נכין יחד רוטב בולונז איטלקי מושלם, נלמד מה התורה שמאחורי הכנת רוטב שכל המשפחה תאהב, איפה אפשר לגוון, לשחק ולקצר תהליכים, אילו ירקות אפשר להוסיף ועוד, וגם מגש של תפוחי אדמה וכרובית אפויים ופסטה שילכו מעולה עם הרוטב.

משך הסדנה: עד שעתיים

מחיר: 50 ש"ח

לרישום: https://www.hey-expert.com/hubs/278 (לוחצים על כפתור Show more כדי להציג את הסדנה)

טבית חמין אורז עיראקי צילום: אסף אמברם

סדנת שבת עיראקית (טבית + קציצות ערוק)

מתי: יום שישי 29.1 שעה 10:00

נכין יחד מההתחלה ועד שלב ההכנסה לתנור או הפלטה סיר טבית עיראקי לשבת עם כרעי עוף, בצל מטוגן, אורז ובהרט, שתוכלו לפתוח בשבת בבוקר ולהתענג על הניחוחות והטעמים. בסדנה נלמד את עקרונות הבישול הממושך והאיטי – איך נוצר טעם של טבית, באילו סוגי אורז מומלץ להשתמש, באילו סוגי בשר, איזה תוספות ניתן להוסיף פנימה ועוד.

חוץ מהטבית נכין גם קציצות ערוק עם כרובית (מעדן בפני עצמו) וחצילים אפויים שיהיה לכם לשבת בבוקר או לשישי בצהריים.

משך הסדנה: עד שעתיים

מחיר: 50 ש"ח

לרישום: https://www.hey-expert.com/hubs/278 (לוחצים על כפתור Show more כדי להציג את הסדנה)

ועוד שאלות נפוצות:

האם ניתן לשלם ולהירשם לסדנה דרך ביט?

כן, העברות ביט יש לבצע למספר 054-5486266, שימו לב לעדכן אותנו במייל (oztelem.workshop@gmail.com) או בהודעת ווצפ ולציין בעת ההעברה עבור איזו סדנה התשלום מיועד. לאחר הרישום נשלח לכם למייל או לווצפ את הרשימות הנדרשות.

תנאי ביטול:

בהרשמה דרך אתר הרישום – ניתן לבטל את ההקשמה עד חצי שעה לפני תחילת האירוע ללא חיוב.

בהרשמה דרך ביט – ניתן לבטל עד 24 שעות לפני האירוע ללא חיוב. לאחר מכן חיוב מלא.

האם הסדנאות נגישות ללא גלוטן/טבעוני?

בהחלט. אני מכין גרסה אחת אבל שולח רשימת מצרכים מותאמת. אם יש בקשות מיוחדות או בקשות להתאמה נהיה זמינים לכל שאלה בכתובת oztelem.workshop@gmail.com

אני רוצה להשתתף בסדנה אבל בנושאים אחרים. מתי תתפרסמנה סדנאות חדשות?

בסוף החודש/תחילת חודש הבא

האם יש הנחות על המחיר?

המחיר כרגע הוא כבר מחיר מוזלשלוקח בחשבון שמדובר בתקופת קורונה. אין הנחות נוספות עליו.

 

 

אשמח לראותכם! 3>

Print Friendly, PDF & Email
שתפו:

11 תגובות

  1. היי עז, ממש רוצה להשתתף בסדנאות אבל אני גרה בחול והשעות לא תואמות, האם יש אפשרות לקנות סדנא אבל לצפות בה בזמן אחר?
    תודה רבה מראש!

  2. עז שלום!
    מתרגשת ורוצה להשתתף
    מאחר שאני בחול
    איך אפשר לשלם
    אפשר PayPal?
    תודה מראש
    איילת

  3. הם הסדנאות מוקלטות למי שנרשם ולא פנוי באותו היום,?

  4. היי,

    אחרי שעשיתי את סדנא להכנת קובה איתך והצלחת אחרכ כבר להכין לבד,
    אשמח לדעת אם יש לך סדנא להכנת ממולאים, ואם לא אז האם יש לך מרשם?
    תודה רבה,

    חגית

  5. היי!
    האם יש כבר תאריכי סדנאות לפברואר? 🙂

השאר תגובה

כתובת האימייל לא תפורסם. שדה חובה *

*

שינוי גודל גופנים
ניגודיות

הירשמו לעדכונים במייל









    Print Friendly, PDF & Email
    שתפו: