מחללה לפת כבושה עם סלק

21 בנובמבר 2017

מחללה לפת כבושה עם סלק

Print Friendly, PDF & Email

2 תגובות

  1. עז שלום,
    תודות להסברים מעמיקים ומקצועיים המרחבים את הידע בכל נושא הקולינריה.
    שאלה לגבי הלפת. הכנתי את הלפת עם מלח הימליה והנוזל הפך רירי. הריח והטעם סבבה.

    • היי יעל
      שמח שאהבת! לא חושב שזה קרוש למלח הימאליה אני משתמש בו לחמוצים כל הזמן ולא יוצא רירי.
      אם הטעם והריח טובים אז הכל טוב – להבא תנסי לכסות ביותר נוזלים ואולי לא יצא רירי (מודה שלא נתקלתי בסוגייה הזו)

השאר תגובה

כתובת האימייל לא תפורסם. שדה חובה *

*

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial

מחללה לפת כבושה עם סלק

הירשמו לעדכונים במייל








    Print Friendly, PDF & Email