עז שלום,
תודות להסברים מעמיקים ומקצועיים המרחבים את הידע בכל נושא הקולינריה.
שאלה לגבי הלפת. הכנתי את הלפת עם מלח הימליה והנוזל הפך רירי. הריח והטעם סבבה.
היי יעל
שמח שאהבת! לא חושב שזה קרוש למלח הימאליה אני משתמש בו לחמוצים כל הזמן ולא יוצא רירי.
אם הטעם והריח טובים אז הכל טוב – להבא תנסי לכסות ביותר נוזלים ואולי לא יצא רירי (מודה שלא נתקלתי בסוגייה הזו)
עז שלום,
תודות להסברים מעמיקים ומקצועיים המרחבים את הידע בכל נושא הקולינריה.
שאלה לגבי הלפת. הכנתי את הלפת עם מלח הימליה והנוזל הפך רירי. הריח והטעם סבבה.
היי יעל
שמח שאהבת! לא חושב שזה קרוש למלח הימאליה אני משתמש בו לחמוצים כל הזמן ולא יוצא רירי.
אם הטעם והריח טובים אז הכל טוב – להבא תנסי לכסות ביותר נוזלים ואולי לא יצא רירי (מודה שלא נתקלתי בסוגייה הזו)