ארכיון מתכונים

השיטה הכי טובה (הישר מהמשרח הרחוק) להכין שיפודי פרגית שנוח ליצור, קל להפוך ואפשר להגיש עם איזה רוטב שאוהבים - כאן עם קוטב סאטה אינדונזי נהדר
קראו עוד »

רוטב סאטה

רוטב סאטה הוא רוטב מעולה שקל וכיף להכין בבית והוא מעולה כמעט על הכל - לשיפודים, כמטבל, כרוטב לנודלס ועוד. קבלו מדריך שמלמד איך להכין אותו וגם איך לצרף אותו לכרובית מלכת הירקות למנת ירק נהדרת
קראו עוד »

לביבות סלק

מתכון ללביבות סלק מטריפות, טבעוניות ונטולות גלוטן, מארבעה רכיבים בלבד (על אמת!). מוכנות תוך חצי שעה גג והילדים ממש הולכים לאהוב. נהדרות עם טחינה, שמנת חמוצה או כל ממרח אחר שאוהבים
קראו עוד »

פסטה פרימוורה

פסטה פרימוורה אביבית נהדרת עם המון ירקות (ארטישוק, אפונה, שעועית ופול) כולל פטנט שעוזר לבשל במדויק את הירקות הירוקים יחד עם הפסטה במינימום כלים. ללא גלוטן, טבעוני
קראו עוד »

חרוסת

מדריך מסודר (כולל סרטון) להכנת שלושה סוגי חרוסת לכבוד חג הפסח, עם מתכונים לחרוסת בנוסח עירקי עם סילאן ואגוזי מלך, חרוסת תימנית בתיבול חוואייג' וחרוסת תפוחים בנוסח אשכנזי
קראו עוד »

פסטה כרובית פסטו

מנת פסטה משמחת במיוחד עם רוטב עשיר של כרובית זהובה, פסטו עשבי תיבול, לימון וחמאה שעוטפת הכל. חצי שעה על השעון וזה מוכן! (ניתן הכין טבעוני / ללא גלוטן, כולל סרטון הכנה)
קראו עוד »

שום ירוק

מדריך לשימוש בכוכב של האביב: שום ירוק. הוא זמין לשובועות ספורים מדי שנה וניתן להשתמש בכל חלקיו. וגם: מתכון לממרח שום ירוק עם המון שימושים אפשר גם להקפיא
קראו עוד »

כרובית בבשמל

כרובית בבשמל 2.0! גרסה מרשימה במיוחד למתכון הקלאסי, עם כרובית שלמה שאופים בשמיכה של רוטב בשמל גבינתי, קרמי ועשיר שממש קשה לסרב לה. ניתן להכין בקלות ללא גלוטן וטבעוני
קראו עוד »

פסטה אדומה

מתכון (כולל סרטון) להכנת פסטה אדומה נוסטלגית שהילדים ממש יאהבו: מקרוני או ספגטי ברוטב אדום עם רסק עגבניות, פפריקה, שום ואורגנו. חצי שעה או פחות ויש סיר שישביע את כל המשפחה!
קראו עוד »

צ'יפס קישואים

מתכון מעוולה שהופך קישוא תמים לצ'יפס אדיר שמתפצח בפה. צריך לקנות שלושה מרכיבים בלבד (חמישה אם אין לכם בבית מלח ושמן) והעבודה קלה ומהירה!
קראו עוד »

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial

הירשמו לעדכונים במייל