אמנות בניית הלזניה • איך מכינים לזניה מושלמת עם תרד, בטטה, גבינות ורוטב עגבניות. מתכון גמיש שמתאים למגוון ירקות
קראו עוד »
ארכיון מתכונים
עז תלם מסביר איך מכינים בבית פולנטה גבינתית ועשירה בקלי קלות מקמח תירס צהוב עם תוספת של פטריות מוקפצות. וגם: רעיונות לתוספות יצירתיות
קראו עוד »
אורי שביט מסבירה, שלב אחרי שלב, איך מכינים פשטידה טבעונית מושלמת (מכל מיני ירקות) עם טופו משי וקמח חומוס. וגם: מתכון לפשטידת כרובית נהדרת בשדרוג בצל סגול וצנוברים
קראו עוד »
היא חגיגית, עדינה וספוגה בסירופ תפוזים נהדר וריחני. עז תלם משתף מדריך מצולם שלב אחר שלב להכנת עוגת תפוזים גבוהה שהיא גם פרווה וגם ללא גלוטן. מתכון מתאים לפסח ולשאר ימות השנה
קראו עוד »
מתכון מקורי של עז תלם לכרובית מטוגנת ברוטב שבדרך כלל הולך עם קובה: רוטב חמוסטה כורדי עם כרישה, סלרי והמון לימון. מנה צמחונית מנצחת ומשביעה. מדריך מפורט שלב אחר שלב בתמונות
קראו עוד »
עז תלם מסביר איך מכינים קציצות בשר מושלמות, נימוחות ועשירות עם המון עשבי תיבול ברוטב עגבניות פיקנטי, כולל המון טיפים לשדרוג וגיוון. מתכון מפורט, שלב אחר שלב בתמונות. וגם: למה כדאי לטגן את הקציצות ומה מוסיפים לקציצות ללא גלוטן?
קראו עוד »
שכבות של אושר • עז תלם משתף מתכון מנצח (ולא מסובך) לבקלאווה ביתית עם אגוזי מלך, שקדים ופיסטוקים, ספוגה בסירופ דבש משגע בניחוח לימוני. מדריך מפורט שלב אחד שלב בתמונות
קראו עוד »
עז תלם מסביר, שלב אחד שלב, איך להכין אוזני המן ביתיות מפוצצות במלית פרג משגעת בניחוח לימוני. וגם: סרטון שמראה איך יוצרים את הצורה המשולשת, טיפים לעבודה עם בצק פריך, ולמה פרג הוא המילוי המקורי?
קראו עוד »
מתכון מפורט לתבשיל בחש בוכרי עם אורז עגול, בשר טחון והמון עשבי תיבול טריים. מנה עיקרית משביעה שמכינים בקלי קלות
קראו עוד »
עז תלם מלמד איך מכינים כרובית שלמה בתנור, אפוייה עד ששוליה זהובים ופריכים ומבפנים היא רכה ונימוחה. מתכון קל מאוד! 4 מרכיבים, 10 דקות עבודה נטו. כולל סרטון שמסביר את כל השלבים
קראו עוד »