סדנאות בישול בזום עם עז תלם

29 בינואר 2021

חברות וחברים יקרים

שמח לעדכן שהתחלתי להעביר סדנאות בישול בזום! שעורי בישול בהם נכין יחד אוכל ביתי הכי טעים ומיוחד שיש, כל מפגש מוקדש למנה או נושא אחר.

מאוד נרגש מהאפשרות לבשל אתכם בלייב, להדריך אתכם שלב אחרי שלב עד לתוצאה הכי טובה שיש. לפני כמה שנים כשרק חשבתי על הרעיון הזה כולם אמרו לי שאני משוגע, ועכשיו, כולם מבינים שאין גבול לאפשרויות שאפשר ללמוד ולידע שאפשר להשיג במפגשים שמתקיימים דרך הזום – בנוחות של הבית שלכם.

סדנאות בישול בזום עם עז תלם

סדנאות בישול בזום עם עז תלם

איך זה עובד? 

  • נרשמים לסדנה דרך עמוד הרישום באפליקציית היי אקספרט (לפני הרישום צריך להירשם לאתר)
  • לאחר שנרשמים מקבלים למייל רשימת מצרכים שצריך לקנות לפי המנות שנכין בסדנה, קישורים למתכונים הרלוונטיים וכן רשימת הכנות קלה שצריך לבצע לפני שהסדנה תתחיל (שכולנו נעבוד באותו קצב).
  • חצי שעה לפני תחילת האירוע תקבלו למייל קישור לזום, אליו תוכלו להתחבר, ושם אחכה לכם כדי שנבשל יחד את המנות אליהן הסדנה מוקדשת.
  • במהלך הסדנאות אני עונה על כל השאלות שלכם (בצ'אט) ודרך המסכים אני רואה מה אתם עושים ויכול לסייע ולהכווין.
  • מחיר לסדנה: מפורט בפרטים של כל אירוע, משך כל הסדנאות עד שעתיים.
  • מקבלים הקלטה? כן! הקלטה תישלח למשתתפים בתום האירוע, כדי שתוכלו להכין שוב את המנות שבישלנו בזמנכם החופשי.

האם אתה מעביר סדנאות לחברות/ארגונים/קבוצות פרטיות?

וודאי! מוזמנים לכתוב לי דרך צור הקשר

>> לדף יצירת קשר

ואני או מישהו מהצוות נחזור אליכם עם פרטים נוספים

מענה לשאלות נוספות בהמשך הכתבה 😉

מה לומדים החודש? אפריל 2021

פאד תאי

פאד תאי ביתי נהדרררר. צילום: עז תלם

סדנת מוקפצים בבית כמו של המסעדות (פאד תאי, המלזית)

מתי: 22.4 יום חמישי שעה 19:00

רוצים לדעת איך להכין מוקפצים כמו של המסעדות? בסדנה שמוקדשת כולה לאומנות ההקפצה נלמד את הסודות והטכניקה, ונכין 2 סוגי מוקפצים שווים עם נודלס וגם סלט מפתיע עם מלכת הירקות.

והשוס: אתם בוחרים איזה מוקפצים הם יהיו – על בסיס טופו, עוף או בכלל בשר. המתכונים שנכין מתאימים להכל.

נכין: פאד תאי תאילנדי קלאסי עם אטריות אורז ואת המלזית – אטריות ביצים וירקות ברוטב קרם קוקוס ירוק ומיוחד. בנוסף נתקתק גם סלט כרובית תאילנדי מפתיע וכיפי.

משך הסדנה: עד שעתיים

מחיר: 150 ש"ח. מספר המשתתפים מצומצם כדי שאוכל לתת מענה והתייחסות לכל השאלות.

לרישום: https://www.hey-expert.com/hubs/271 

קובה אהובתי. צילום: אסף אמברם

סדנת קובות כמו של סבתא חנה

מתי: יום שישי 23.04.21 שעה 10:00

הצטרפו למאות שכבר לקחו חלק בסדנת הדגל שלי, בה נכין שלב אחרי שלב קובות במילוי בשר של סבתא חנה במעטפת סולת נוחה מאוד לעבודה, וגם שני סוגי רטבים: רוטב סלק קלאסי ורוטב ת'ומייה (שום ונענע סודי של עיראקים). בשרי, ניתן להכין במילוי טבעוני.

משך הסדנה: עד שעתיים

מחיר: 150 ש"ח. מספר המשתתפים מצומצם כדי שאוכל לתת מענה והתייחסות לכל השאלות.

לרישום: https://www.hey-expert.com/hubs/271 

פייסטה מקסיקנית! ערב מקסיקני מושלם בבית

מתי: יום חמישי 29.4 שעה 19:00

ויוה מקסיקו! נכין יחד פייסטה מקסיקנית טעימה בבית, עם תבשיל צ'ילי קון קרנה מנצח (שאפשר להכין עם או בלי בשר) ועוד 4 סלסות שוות (סלסת עגבניות טרייה, סלסה ירוקה, גוואקמולה וסלסת עגבניות צלויות).

משך הסדנה: עד שעתיים

מחיר: 150 ש"ח. מספר המשתתפים מצומצם כדי שאוכל לתת מענה והתייחסות לכל השאלות.

לרישום: https://www.hey-expert.com/hubs/271 

סיור מודרך במטבח שלי (סדנה למתחילים)

מתי: יום שישי 30.04.21 שעה 10:00

לא פעם ולא פעמיים ביקשתם לדעת איך אני מארגן את המטבח שלי, מבחינת כלים, ציוד ומזווה.

בסדנה הפעם לא נבשל, אלא רק נלמד – אילו כלי עבודה הכי חשובים? כמה סירים ומחבתות באמת צריך? איך להשחיז סכינים בלי לקנות ציוד מיוחד? אילו דגנים וקטניות יש לי תמיד במזווה ועוד. במהלך ההרצאה אני אענה לכל השאלות שלכם ככה שאתם תרגישו הכי נוח במטבח הביתי שלכם

משך הסדנה: עד שעתיים

מחיר: 50 ש"ח

לרישום: https://www.hey-expert.com/hubs/271 

ועוד שאלות נפוצות:

האם ניתן לשלם ולהירשם לסדנה דרך ביט?

כן, העברות ביט יש לבצע למספר 054-5486266, שימו לב לעדכן אותנו במייל (oztelem.workshop@gmail.com) או בהודעת ווצפ ולציין בעת ההעברה עבור איזו סדנה התשלום מיועד. לאחר הרישום נשלח לכם למייל או לווצפ את הרשימות הנדרשות.

תנאי ביטול:

בהרשמה דרך אתר הרישום – ניתן לבטל את ההרשמה עד חצי שעה לפני תחילת האירוע ללא חיוב.

בהרשמה דרך ביט – ניתן לבטל עד 24 שעות לפני האירוע ללא חיוב. לאחר מכן חיוב מלא.

האם הסדנאות נגישות ללא גלוטן/טבעוני?

בהחלט. אני מכין גרסה אחת אבל שולח רשימת מצרכים מותאמת. אם יש בקשות מיוחדות או בקשות להתאמה נהיה זמינים לכל שאלה בכתובת oztelem.workshop@gmail.com

אני רוצה להשתתף בסדנה אבל בנושאים אחרים. מתי תתפרסמנה סדנאות חדשות?

בסוף החודש/תחילת חודש הבא

אני רוצה להשתתף בסדנה שמתקיימת החודש אבל התאריך/שעות לא מסתדרים לי. האם תתקיים סדנה נוספת חודש הבא?

הסדנה היחידה עליה אני חוזר מדי חודש היא סדנת הקובות. התוכן של שאר הסדנאות משתנה מחודש לחודש לפי העונה והחגים.

האם יש הנחות על המחיר?

אם השתתפתם באחת הסדנאות שלי בעבר או שאתם מעוניינים להירשם לשני אירועים או יותר יש לכם הנחה מיוחדת ממני של 20%, צרו קשר בפרטי כדי לברר כיצד לממש אותה.

 

אשמח לראותכם! 3>

Print Friendly, PDF & Email
שתפו:

44 תגובות

  1. היי עז, ממש רוצה להשתתף בסדנאות אבל אני גרה בחול והשעות לא תואמות, האם יש אפשרות לקנות סדנא אבל לצפות בה בזמן אחר?
    תודה רבה מראש!

  2. עז שלום!
    מתרגשת ורוצה להשתתף
    מאחר שאני בחול
    איך אפשר לשלם
    אפשר PayPal?
    תודה מראש
    איילת

  3. הם הסדנאות מוקלטות למי שנרשם ולא פנוי באותו היום,?

  4. היי,

    אחרי שעשיתי את סדנא להכנת קובה איתך והצלחת אחרכ כבר להכין לבד,
    אשמח לדעת אם יש לך סדנא להכנת ממולאים, ואם לא אז האם יש לך מרשם?
    תודה רבה,

    חגית

  5. היי עז!
    אשמח לדעת אם יש תאריך חדש לסדנת הקובות כי אני לא אוכל להשתתף מחר לצערי
    תודה!

  6. היי!
    האם יש כבר תאריכי סדנאות לפברואר? 🙂

  7. היי עז, האם תינתן אפשרות ללמוד כיצד להכין את הטביט עם אורז מלא/שחור?

  8. דבורה ברסי

    אשמח לשמוע אם אפשר לקבל את הסדנאות בצורה אחרת
    מוקלטות
    בכתב, משהו…..
    אני מאש מתקשה בהקשבה לזום
    ממש אשמח לדרך אחרת
    תודה מראש

  9. היי
    האם מי שנרשם לסדנא ומשתתף בזום מקבל אחר כך הקלטה של הסדנא כדי שנוכל להכין שוב בליווי שלך ברקע?

  10. נרשמתי ל2 סדנאות וקיבלתי למייל מס' קוד.
    אשמח לעזרה.
    תודה רבה

  11. היי
    יש צפי לסדנה אסייתית ?

  12. לצערי/לשמחתי ביום ובשעה של הסדנא של החריימה אני מתחסנת בפעם השנייה, האם אני יכולה להרשם לסדנא ולצפות בה אח"כ?

    • היי ספיר =]
      בשעה טובה, אני התחסנתי בבוקר לפני הסדנה של שישי האחרון =]
      ניתן לקבל הקלטה למי שנרשם ולא הצליח לצפות בלייב

  13. מעוניינת לצפות בהקלטה של סדנאות בזמני הפנוי ולא בזום.
    איך ניתן לעשות זאת?

  14. נשמח אם תתכנן להמשך גם סדנאות עם מתכונים דלי פחמימות

    אוהבים אותך
    תודה

  15. יש כבר תאריכים לחודש מרץ?

  16. פספסתי. גיליתי רק עכשיו… מה עם סדנאות למרץ?

    • היי דבי =] יתפרסמו מועדים לחודש מרץ ביום שישי או בתחילת השבוע הקרוב

  17. רותי רוקי

    מתי אני רוצה לקבל תאריכים ולראות האם אני פנויה

  18. היי עז
    המתכונים וההסברים שלך מושלמים.
    המתכון לרוטב עגבניות מושלם משמש אצלי לכל תבשיל.
    האם אפשר כבר לרכוש סדנא שכבר עברה?
    כולל מה שנשאל בצ'ט?
    תודה

  19. הי עז, יש סדנאות במאי?
    תודה

  20. היי עו, אני מאוד נהנה מהאתר שלך ומהבישולים שלך….
    רציתי לדעת האם הפסקת עם הסדנאות בזום?

    • היי טוני
      שמח לשמוע!
      בדיוק חושב על איך לחזור להעביר. החורף בעיקר עושה לי יותר חשק לבשל. הקונספט הולך להיות קצת שונה – לא סדנאות שמבשלים במקביל אלי אלא הרצאות בהן אלמד איך לבשל בלי מתכון מנות שונות (מוקפצים, תבשילי בשר וכולי)

      • אני ממש אשמח.
        ואם אפשר סדנה למתחילים אשכנזים על מצרכי יסוד. אני פוגשת במתכונים המון חומרים שלא ידעום אבותיי, ולא יודעת מה שימושי ושווה לקנות, ומה שוכב במזווה מפסח לפסח… אשמח מאוד לקבל קצת בסיס על חומרים. מה חשוב, מה התפקיד של כל דבר, מה מחליף את מה… בטוחה שיהיה מעניין.
        ואם אפשר לשמור על המחיר המוזל זה יתאים לי 🙂
        תודה!

  21. האם יהיו עוד סדנאות בקרוב?

  22. היי עז,
    בעלי ממש אוהב את המתכונים שלך (ואני ממש אוהבת את התוצאה של מה שהוא מכין 🙂 רציתי לדעת האם אתה פותח סדנאות בקרוב?
    תודה!

  23. עז, זמן טוב להעלות שוב סדנאות, רמז רמז 🙂

השאר תגובה

כתובת האימייל לא תפורסם. שדה חובה *

*

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial

הירשמו לעדכונים במייל








    Print Friendly, PDF & Email
    שתפו: