סדנאות בישול עם עז תלם חודש דצמבר

1 בדצמבר 2019

חברים יקרים שמח מאוד לשתף אתכם במפגשי הבישול הקרובים איתי!

כבר הרבה מאוד זמן שאתם מבקשים לשפר את מערכת היחסים בינינו, ככה שלא נהיה בקשר וירטואלי אלא גם נוכל לשוחח, לבשל ולאכול בעולם האמיתי. בעקבות הביקוש פתחתי סדרה של מפגשי בישול מאוד מצומצמים (עד 12 משתתפים לאירוע).

הנושאים שנבחרו הם כאלו שאתם ביקשתם ללמוד. בכל מפגש הכוכבים האמיתיים יהיו הירקות. נלמד איך להוציא מהם את המקסימום, ואשתף בטיפים וטריקים שעוזרים לי לבשל ביומיום בלי לפתוח מתכונים.

סדנת בישול

מפגשי בישול איתי! צילום: יעל בונפיס

סדנת בישול

הכוכבים של הסדנאות הם הירקות. צילום: יעל בונפיס

סדנת בישול

חוויה כיפית ומהנה! צילום: יעל בונפיס

מידע על המפגשים:

איפה: וושינגטון 20 תל אביב (מדרחוב פלורנטין)

המפגשים חצי פעילים – את הרוב אני מדגים אבל בכל פעם מישהו מהמשתתפים מכין איתי.

תוכן הסדנאות כשר (כלומר, בסדנה חלבית לא יהיה בשר ולהפך) למקום עצמו אין תעודת כשרות

משך כל סדנה: 3-4 שעות

סדנת הקובה תהיה עם גלוטן, שתי הסדנאות הנוספות יכולות להכין מנות ללא גלוטן

סדנת בישול

במפגשים נלמד על התהליכים שמתרחשים במהלך הבישול. צילום: יעל בונפיס

מחיר בהרשמה לסדנה בודדת: 380 ש"ח

מחיר בהרשמה ל-2-4 סדנאות (או מחיר של 2 נרשמים ויותר באותה סדנה): 340 ש"ח 

איך נרשמים: כותבים בטופס צור הקשר לאיזה סדנה אתם מעוניינים להגיע וכמה משתתפים, ואני אחזור אליכם תוך כדי לקחת פרטים לשריון המקום

שם (חובה)

טלפון (חובה)

דואר אלקטרוני (חובה)

תוכן ההודעה

קובה אהובתי. צילום: אסף אמברם

סדנת קובות כמו של סבתא (בשרי)

תתקייים ב:

5.12 , יום חמישי שעה 18:00   

+

11.12 , יום רביעי שעה 18:00  (נותרו מקומות ספורים)

נכין לפחות שני סוגי מרק קובה מההתחלה עד הסוף וכל משתתף יתרגל גלגול קובות. נבין את סוד איזון הטעמים ואת סוגי המרקים השונים, וסביב הקובה נבנה ארוחה עיראקית טעימה במיוחד. נכין מילוי בשרי קלאסי וגם מילוי צמחוני שלא מתפשר על הטעם.

  • קובה דלעת
  • קובה סלק
  • מאפה קובה פטטה (תפוחי אדמה)
  • כרובית ברוטב חמוסטה
  • סלט שומר של ארוחת שישי
בולונז טבעוני

ירקות השורש קצוצים ומוכנים. אפשר גם לטחון אותם במעבד מזון. צילום: עז תלם

סדנת עכשיו בעונה – חורף!

תתקיים ב: 18.12 , יום רביעי שעה 18:00 (צמחוני/טבעוני-לפי בקשת המשתתפים)

סדנה לכבוד התוצרת החקלאית הנהדרת של החורף. נכין מנות עם הירקות שמתאים עכשיו בשיא העונה ונלמד איך להוציא מכל ירק את המקסימום, ונכין מרקים חורפיים נהדרים, סלטים מיוחדים ומאפי ירקות שורש שווים במיוחד

תפריט פוטנציאלי*:

  • סלט כרובית, שומר פומלה ואבוקדו
  • גראטן ירקות שורש
  • חורשט סבזי (תבשיל שעועית ועשבי תיבול נוסח פרסי) צמחוני
  • תבשיל דלעת, כרישה ומנגולד עם קוסקוס תירס
  • מרק אפונה עם שום ומנגולד

אין ירק וורסטילי ממנה. צילום: קרן ביטון כהן

המלכה הלבנה: סדנת כרובית

תתקיים ב: 25.12 , יום רביעי שעה 18:00 (צמחוני/טבעוני-לפי בקשת המשתתפים)

גם אחרי מאות מתכוני כרובית שפיתחתי ואחרי ספר שהפך לרב מכר ונמכר ברחבי העולם, אני עדיין מגלה מתכונים ושימושים חדשים שמוכיחים חד משמעית שכרובית היא מלכת הירקות. נלמד איך לנצל את כל חלקי הכרובית ונכין ממנה מנות שוות במיוחד

תפריט פוטנציאלי*:

  • הכרובית של גנרל טאו (כרובית מוקפצת עם צ'ילי וסויה שום וג'ינג'ר)
  • רומסקו כרובית (ממרח כרובית ופלפלים קלויים)
  • שופלור – כרובית בנוסח מרוקאי ברוטב עגבניות
  • ערוק כרובית (קציצות תפוחי אדמה ועשבי תיבול עם כרובית לכבוד חנוכה)
  • טאבולה כרובית משודרג

 

כדי להירשם לסדנאות אנא השאירו פרטים בטופס הצור קשר וציינו לאיזה סדנה מעוניינים להגיע. לאחר המילוי אני (או מישהו מהצוות) נחזור עליכם על מנת לשריין את המקום

שם (חובה)

טלפון (חובה)

דואר אלקטרוני (חובה)

תוכן ההודעה

 

*התפריטים עשויים להשתנות לפי הירקות הכי טובים שאמצא ומצב הרוח שלי

Print Friendly, PDF & Email
שתפו:

השאר תגובה

כתובת האימייל לא תפורסם. שדה חובה *

*

הירשמו לעדכונים במייל






Print Friendly, PDF & Email
שתפו: